Bezzera

Bezzera produce mașini de cafea espresso profesionale și semi-profesionale, exportând în aproximativ 50 de țări mulțumită unei rețele selectate de dealeri. In 1906 sa născut prima mașină de cafea espresso, expusă la Târgul Internațional din Milano. De-a lungul anilor, compania a evoluat considerabil, menținând o pasiune constantă pentru această lucrare, care este urmată astăzi de către a patra generație a familiei Bezzera.”

Cu toate acestea, inovarea continuă și schimbările moderne nu au schimbat filosofia și tradiția companiei, care menține cu mândrie producția completă pe plan intern. Compania este caracterizată de o structură de producție modernă cu 70 de angajați, în care atât componentele, cât și produsele finite sunt proiectate și fabricate, cu ajutorul unor roboți continuu actualizați și mașini moderne de control numeric.

Calitatea mașinilor Bezzera este întotdeauna principalul obiectiv al departamentului de Cercetare și Dezvoltare, care colaborează cu serviciile tehnice ale dealerilor săi pentru îmbunătățirea continuă a produselor, efectuând periodic actualizarea tehnică și instruirea în domeniul culturii de cafea espresso.

Întregul proces de producție a mașinilor Bezzera se desfășoară în cadrul companiei, permițând o îngrijire maximă în fiecare etapă, pornind de la alegerea materiilor prime. O atenție deosebită este acordată îmbunătățirii resurselor umane și actualizării tehnologice continue a mașinilor, elemente fundamentale pentru obținerea produselor recunoscute pentru excelența de fabricație tipică Made in Italy. Controlul strict al fiecărei mașini Bezzera garantează fiabilitatea care a făcut marca cunoscută în întreaga lume.

VEZI PRODUSELE