Cine e si de ce BARAZZA?

Cine e si de ce BARAZZA?

duminică, 15 noiembrie 2015 14:00:00 Europe/Bucharest

Sunt convinsa ca multi dintre dumneavoastra nu ati auzit despre acest brand, dar sunt fericita sa va anunt ca in showroom-ul PREMIUM gasiti un mini display compus din 2 cuptoare si 2 plite BARAZZA. Va invitam cu drag sa va prezentam detaliile acestor echipamente de gatit, dar pana sa ajungeti la noi, va impartasim cateva informatii utile.

Cine e BARAZZA?

BARAZZA este o companie italiana care produce echipamente electrocasnice si ofera produse de o calitate si fiabilitate exceptionala. Toate produsele sunt renumite pentru designul modern, minimalist si inovator.

Ehipamentele de gatit sunt realizate din inox de cea mai inalta calitate, iar acest brand numit BARAZZA este sinonimul desginului exclusivist. Gama larga pe care o ofera acesta companie completeaza estetica oricarei bucatarii. Puteti opta pentru produse personalizate, cum ar fi: plite pe gaz, vitroceramice electrice sau prin inductie, cuptoare cu functii de gatiri setate, chiuvete si baterii.

De ce BARAZZA?

Aveti un singur blat de lucru si nu stiti cum sa o compartimentati incat sa va fie utila? Vreti sa va testati creativitatea inaintea achizitionarii produselor electrocasnice?

Barazza sunt singurii care va permit acest lucru. Tot ce trebuie sa faceti e sa accesati configuatorul b_free fusion ( http://www.barazzasrl.it/en/products/built-in-kitchen-appliances/online-kitchen-planner/ ) pus la dispozitie pentru toti cei interesati de acest brand. Acest program modular va pune la dispozitie toata gama de produse ce pot fi incorporate intr-un singur blat si va puteti personaliza suprafata bucatariei dupa placul dumnevoastra.

Dupa ce v-ati ales produsele, tot ce va ramane de facut e sa veniti in showroom-ul PREMIUM pentru a savura o cafea delicioasa si sa plasam impreuna comanda pentru bucataria dumnavoastra.

BARAZZA – si bucataria visurilor tale devine realitate!

Postat în News De:
Katalin Nagy