Aburii sunt atât de delicaţi, astfel încât vitaminele se păstrează intacte pentru cină. Atunci când sunt gătite puțin la abur, legumele rămân crocante, iar puiul și peștele devin suculente și fragede. Alimentele preparate la abur fierbinte își păstrează vitaminele și mineralele, precum și toate aromele lor naturale. Astfel încât poți reduce cantitatea de condimente şi de sare atunci când gătești. Folosind aburii, poți găti chiar fără a folosi ulei sau grăsime.
Combinația ideală: întotdeauna suculentă, sănătoasă și crocantă.Alimentele gătite în cuptoare cu aburi multifuncționale nu doar au un gust deosebit de fraged și de suculent - dar sunt și sănătoase. Aromele, vitaminele și mineralele se păstrează în aliment. În același timp, combinația inovatoare de abur și aer fierbinte înseamnă că poți prepara ușor fripturi care sunt suculente la interior și crocante la exterior. Sufleurile reușesc fără niciun efort, la fel pâinea și biscuiții. Iar tu poți găti pe trei niveluri în același timp, fără ca mirosurile de la gătitul diferitelor feluri de mâncare să se amestece. Un alt plus: deoarece cuptoarele cu aburi multifuncționale Bosch au rezervoare de apă integrate, acestea nu trebuie racordate direct la alimentarea cu apă.