Dyson

O noua idee

In 1978, James Dyson a devenit frustrat de performanta ce scade a aspiratorului lui. Dezmembrand-ul a descoperit ca sacul se infunda, cauzand pierderea puterii de aspiratie. Tocmai ce construise un ciclon industrial pentru fabrica in care lucra ce separa particule de vopsea de aer folosind forta centrifugala. Oare acelasi principiu ar putea functiona si la aspiratoare? S-a pus pe treaba. Cinci ani mai tarziu si 5127 prototipuri mai tarziu, el inventase primul aspirator fara sac.

Dyson astazi

Azi, exista aparate Dyson in peste 65 de tari din lume. Dyson s-a dezvoltat de la un om si o idee la o companie tehnologica cu peste 1000 de ingineri in intreaba lume. Dar nu se opreste aici. La baza e o echipa in continua expansiune de ingineri si oameni de stiinta. Mai multe idei. Mai multe inventii.

Cercetare, Design si Dezvoltare

Toata cercetarea, designul si dezvoltarea tehnologie Dyson este dezvoltata initial la sediul Dyson din Malemsbury, Anglia. Acolo unde James Dyson si echipa lui de ingineri lucreaza din greu, gasind neincetat solutii pentru a perfectiona lucrurile.

Inginerii si oamenii de stiinta Dyson isi rafineaza ideile inincetat. Astazi creearea de prototipuri este mai raoida si mai sofisticata, dar asta nu insemana ca fac economie. Din contra, inginerii fac mai multe prototipuri cu scopul de a perfectiona.

VEZI PRODUSELE