Falmec

Cele mai bune bucatarii din lume au o atmosfera noua, intriganta si pozitiva, gratie Falmec.

Aceasta companie italiana a devenit un lider international, din punct de vedere al calitatii, inovatiei, designului si sustenabilitatii. Falmec are la baza un proiect amplu si variat pentru o experienta data de o bucatarie frumoasa, cu tehnologii exclusive, materiale de calitate superioara si un aspect atractiv. Aceasta colectie este imbogatita cu inovatii de ultima ora, analizandu-se posibilitatile si expresiile suplimentare Falmec.

Inovatie in aer

Falmec s-a transformat dintr-o companie mica de productie intr-un adevarat lider industrial, castigand o vasta experienta in proiectarea si productia de hote de bucatarie. Cercetare de ultima generatie, flexibilitate in productie, dezvoltarea unor tehnologii noi si creativitate originala doteaza colectiile Falmec cu un plus puternic de valoare, in ceea ce priveste inovatia, si cu un aer unic de design si tehnologie inalta, ajungand la cele mai ridicate niveluri de excelenta italiana in lume.

Fabricatie Italia

De la proiectarea initiala la produsul finit, toate creatiile Falmec sunt realizate printr-un proces format din mai multe etape, care se desfasoara in intregime in cadrul fabricii situate in apropiere de Venetia. Produsele noastre ofera o garantie absoluta a calitatii in proiectare, a materialelor si a constructiei, respectand traditia italiana in fabricarea unor produse de calitate.

Technologie si design

Inovatie. Performanta. Eficienta energetica. Usor de instalat. Design.

Acestea sunt concepte cheie ale tuturor proiectelor Falmec. Ele sunt rezultatul cercetarilor in curs de dezvoltare, care considera estetica, materialele si tehnologiile ca un ansamblu unic, in scopul de a realiza sinergia perfecta. Produsele Falmec satisfac orice nevoi: mirosul - prin eficitatea in puterea de aspiratie; vizual si tactil - gratie designului rafinat si a calitatii materialelor; auzul - prin performanta extrem de silentioasa.

E.ion System, senzatie de bunastare.

Miros neplacut redus cu pana la 95%.

Gratie tehnologiei de ionizare bipolara controlata, hotele E.ion System® produc ioni asemanatori cu cei prezenti in bucatarie si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute, iritante si poluantii precum: bacterii, virusuri, acareni, polen, spori, praf, noxe sau gaze de esapament. Ionii incarcati negativ au, de asemenea, un efect pozitiv asupra mintii si a corpului, avand ca rezultat imbuntatirea starii de spirit si a concentrarii.

Ionii din atmosfera sunt produsi de fenomene naturale cum ar fi: fulgere, cascade si valuri. Tehnologia E.ion System® aplica un camp electric bipolar pentru fluxul de aer pentru a obtine acelasi rezultat. Ionizarea bipolara controlata nu implica difuzia ozonului in mediul casnic si poate fi folosita pentru a curata si a purifica aerul. Mirosurile neplacute se reduc de la 70 la 95%, dupa cum arata testele efectuate in conformitate cu standardul UNI 13725:2004 efectuat la universitatile din Udine si Milano. Eficienta hotelor de bucatarie cu tehnologie E.ion System® este imbunatatita cu ajutorul filtrului combinat Carbon.Zeo.

Diferenta nu este simtita, dar cu experienta.

Sistemul dezvoltat de Falmec in colaborare cu laboratoare specializate in studiul dinamicii fluxului de aer, sistemul NRS® (Noise Reduction System) ne-a permis sa cream colectia de hote de bucatarie incredibil de silentioase, care imbunatatesc in mod eficient calitatea vietii in bucatarie. Tehnologia NRS® iti permite sa gatesti, sa lucrezi, sa vorbesti sau sa asculti muzica fara a auzi pe fundal zgomotul tipic al unei hote, beneficiind, in acelasi timp, de cea mai buna performanta de aspiratie a aerului.

VEZI PRODUSELE