Gorenje

ORA ITO. Designer prin excelenta.

Așa cum magicianul crează o iluzie printr-o simplă mișcare a mâinii, la fel și Dvs. puteți să realizați un preparat flambat cu cea mai mare ușurință. Totul este posibil cu noua colecție de electrocasnice creată de faimosul designer Ora Ïto. Aceste aparate sunt cât mai simple și cât mai intuitive posibil și întegrează cele mai bune tehnologii disponibile. Descoperiți-le magia!

Creativul francez a fost dintotdeauna cunoscut pentru depășirea granițelor designului clasic în căutarea de soluții estetice și simple. Esenta aceasta este prezentă de asemenea și în electrocasnicele Gorenje.

Ideile sale provocatoare l-au adus repede în topul internațional al designerilor. La începutul carierei sale și-a prezentat ideile sale pe produse virtuale, pe propriul website, ca și cum ar fi fost realizate de mărci de renume. Oamenii au încpeut să comande , practic, produse ce nu existau. Companii mari, cum ar fi Lois Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple sau Levi's, ar fi putut să-l dea în judecată pe tânărul îndăazneț, dar au fost atât de impresionați de creațiile sale încât au decis să il angajeze. Proiectul istoric realizat impreună cu Gorenje a fost larg recunoscut pentru elementele sale unice de design combinate cu utilitatea fără vârstă, acest proiect extinzandu-se deja pe perioada de un deceniu.

VEZI PRODUSELE