Miele

Miele oferă clienţilor săi produse de referinţă în privinţa fiabilităţii, performanţelor, uşurinţei în utilizare, eficienţei energetice, designului şi serviciilor. Acest lucru corespunde principiului călăuzitor „Immer besserˮ, pe care fondatorii Carl Miele şi Reinhard Zinkann l-au imprimat pe primele lor aparate şi care caracterizează şi astăzi Miele.

Compania se concentrează exclusiv asupra mărcii Miele şi se poziţionează în mod consecvent în segmentul premium. Miele se bazează pe o gândire şi planificare pe termen lung, continuitatea valorilor şi obiectivelor, relaţiile bune cu clienţii şi furnizorii, dar şi o cultură corporatistă şi de conducere orientată spre angajaţi.

EXISTĂ MULTE MOTIVE BUNE PENTRU A ALEGE MIELE.

Iată doar cateva dintre ele. De când compania a fost înființată în 1899, Miele a rămas fidel promisiunii sale de brand "Immer Besser". Aceasta înseamnă că vom face tot ce putem pentru a fi totdeauna mai buni decât concurenții noștri și totdeauna mai buni decât suntem în prezent. Pentru clienții noștri acest lucru înseamnă liniștea de a ști că a alege Miele este o decizie bună - și probabil decizia unei vieți!

Calitatea Miele

Timp de peste 120 de ani, rezultatele perfecte au fost imperative pentru noi: vă puteți baza pe Miele. Suntem singurii producători din industria noastră care testează produsele cum ar fi mașinile noastre de spălat, uscătoarele de rufe, mașinile de spălat vase și cuptoarele până la echivalentul a 20 de ani de utilizare. Prin urmare, vă putem oferi fiabilitate unică și linişte. Acest lucru explică de ce clienții Miele din întreaga lume rămân fideli brandului și recomandă Miele altora. Privind spre viitor, nu vom face niciun compromis atunci când vine vorba de fiabilitatea și durabilitatea aparatelor noastre.

Tehnologia Miele

Miele este sinonim cu rezultatele de vârf combinate cu un consum minim de energie. Acest lucru este valabil atât pentru întreţinerea igienică şi blândă a rufelor, pentru curăţarea podelelor şi a veselei, cât şi pentru prepararea unor delicatese culinare extraordinare. Cheia pentru toate acestea o reprezintă numeroasele dotări inovatoare disponibile numai la Miele. Acest lucru este dovedit de numeroasele clasări pe primul loc la teste de produse de referinţă din întreaga lume.

Confortul Miele

Indiferent dacă utilizaţi un comutator rotativ convenţional, comenzi cu senzori discrete sau un ecran tactil de înaltă rezoluţie, precum cel de pe smartphone: operarea aparatelor electrocasnice Miele este uşoară şi plăcută. Adăugaţi la acestea o multitudine de programe automate comode şi de încredere şi o atenţie deosebită pentru detalii: succesul este garantat atât pentru întreţinerea rufelor cât şi pentru aparatele de bucătărie. Faceţi-vă viaţa mai uşoară cu Miele!

Designul Miele

Miele este adeptul liniilor curate şi a eleganţei atemporale. Nicăieri în altă parte nu veţi găsi o gamă similară de aparatele electrocasnice de bucătărie încorporate, consecventă în liniile estetice şi opţiunile coloristice, care să se potrivească celor mai diverse designuri de interior şi fronturi de mobilier de bucătărie. O atenţie deosebită a fost acordată coordonării designului aparatelor în cadrul gamei. Indiferent de stilul bucătăriei dvs.: Miele se potriveşte perfect.

Serviciile Miele

Clienţii Mele se bucură de un tratament preferenţial: Mulţumită serviciilor noastre post-vânzare rapide şi eficiente, care au fost votate drept cele mai bună în domeniu de numeroase ori. Indiferent dacă aveţi nevoie de instrucţiuni personalizate privind utilizarea unui aparat sau de curăţare profesională a aparatelor electrocasnice, Miele vă va face cu plăcere o vizită acasă. Vă vom sta întotdeauna la dispoziţie. Vă promitem!

Marca Miele

În numeroase ţări, Miele este cea mai râvnită din domeniu. Pe piaţa originară din Germania, Miele a fost chiar votată în 2013 „cea mai bună marcă din toate timpurileˮ, din toate tipurile de produse. Iar deţinerea produselor unei asemenea mărci spune multe despre utilizatorii lor: Clienţii Miele au aşteptări ridicate pentru performanţele şi protecţia mediului oferite de aparatele lor electrocasnice. Oamenii care cumpără Miele au stil şi înţeleg ce înseamnă calitatea.

Sustenabilitatea Miele

Sustenabilitatea Miele este înrădăcinată în valorile şi tradiţia companiei şi constituie fundamentul absolut al succesului pe termen lung al corporaţiei. Miele este membru al organizaţiei pentru sustenabilitate a ONU, Global Compact, şi semnatar al „Cartei pentru diversitateˮ. Miele publică un raport bienal privind sustenabilitatea.

VEZI PRODUSELE