NIVONA

Pasiune pentru cafea

Design din Elveția si concept know-how tehnic din Germania: NIVONA trăiește și respiră cultura de cafea. Nu numai că producem mașini bine gândite de înaltă calitate, oferim, de asemenea, tendințe delicioase si rețete.

Cafeaua este cel mai preferat pick-me-up din lume și o parte bucuroasă a culturii noastre. Asta a dus la multe stiluri diferite, metode de pregătire și preferințe aici și în întreaga lume.

Cu mașinile de cafea complet automate, NIVONA, puteți descoperi și îndeplini dorința dvs. in materie de cafea. Indiferent dacă sunteți un tradiționalist in ceea ce priveste cafeau sau un fan al unui espresso cu tendințe moderne, cu NIVONA, vei găsi partenerul ideal pentru experiența zilnică de cafea.

Sistemul nostru de echilibrare a aromelor vă aduce un barista într-o cutie.

La NIVONA, suntem o echipă dedicată de iubitori de cafea, minți creative și ingineri. Scopul nostru: Vrem să construim mașini de cafea cu care puteți pregăti specialități delicioase de cafea, ca și cum ar fi fost făcute de un barista.

Cu sistemul unic Aroma Balance am ajuns deja foarte aproape de acest ideal. De aceea l-am numit "Barista într-o cutie". La apăsarea unui buton, vei putea să alegi dintr-o o varietate de arome. Cultura - făcută în Germania..

VEZI PRODUSELE