Smeg

Smeg este un producător italian de aparatură electrocasnică, cu sediul în Guastalla, în apropiere de Reggio Emilia, în nordul țării. Smeg are filiale în întreaga lume și o rețea extinsă de vânzări.

De peste 70 de ani, aparatele Smeg au ajuns la gust și soluții elegante la cerințele vieții contemporane ca rezultat al parteneriatelor companiei cu arhitecți celebri. Nu numai că Smeg are un profil unic în ceea ce privește aparatele electrocasnice, Este, de asemenea, renumit în sectoarele profesionale de afaceri. Diviziile Foodservice și Instruments se specializează în domeniul aparatelor de bucătărie / electrocasnice la scară largă și respectiv al instrumentelor electro-medicale. Grupul Smeg, mulțumită unei culturi corporative care dictează că accentul pus pe calitatea, tehnologia și designul produsului este, în consecință, cunoscută pe tot globul ca fiind unul dintre reprezentanții cheie ai standardelor "Made in Italy".

Stilul pentru Smeg este un concept distinct: modul în care produsul comunică cu împrejurimile sale și utilizatorii pentru a interacționa cu acesta.

Atenția la detalii și soluțiile de design aduce case care reflectă imaginea ocupanților lor la viață. Cu dispozitivul Smeg, aparatele se îndreaptă în centrul atenției spre locul în care oamenii se pot aduna. Bucătăria integrează toate funcțiile sale și devine un fundal perfect, complet echipat pentru acele momente prețioase și plăcute. Design-ul intern al firmei Smeg, care realizează cercetări minuțioase în ceea ce privește estetica și stilul, are sprijinul arhitecților de renume internațional, cum ar fi Guido Canali urmăriți interviul), Mario Bellini, studioul de design Piano, Marc Newson și Giancarlo Candeago.

Știind cum să combine tehnologia cu stilul este cheia pentru Smeg în crearea de produse care devin cu adevărat iconice.

Cunoștințe, creativitate și stil: acestea sunt calitățile care izvorăsc din identitatea italiană a lui Smeg și caracterizează angajamentul companiei de a aduce la viață obiectele de zi cu zi. Bineînțeles, motivele estetice, identitatea lui Smeg este o expresie a originilor italiene actuale și faptul că compania este pasionată de ceea ce face.

Smeg își propune să identifice și să reflecte caracteristicile definitorii ale designului italian, cum ar fi eleganța inventivă, originalitatea și calitatea produselor. Aparatele de uz casnic sunt, așadar, instantanee de stil italian, de la frigiderele retro 50s până la mașinile de gătit din oțel, și are gusturi și stabilește relații cu utilizatorul, care depășesc doar preocupările practice. Având în vedere această filosofie, firma a lansat proiecte cu designeri și arhitecți de vârf și programe de dezvoltare internă care evaluează tendințele actuale și tendințele pieței.

VEZI PRODUSELE