brand
Suntem mandri sa vindem

Miele

Compania, fondată în 1899, are 8 fabrici de producţie în Germania şi câte o fabrică în Austria, Cehia, China şi România. Cifra de afaceri 2009/2010 s-a ridicat la aproximativ 2,83 miliarde Euro, vânzările în afara Germaniei reprezentând 70%. Miele are filiale de vânzări proprii sau lucrează cu distribuitori în aproape 100 de ţări. Compania Miele, afacere de familie de patru generaţii, are o forţă de muncă de 17.250 de angajaţi, dintre care două treimi în Germania. Compania are sediul central în Gütersloh, Westphalia.

În 2007 Miele Appliances SRL şi-a deschis porţile în România. România reprezintă una dintre principalele ţări din Europa de Sud-est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor. Acest concept a fost lansat la Bucureşti, capitala României, oraş care se bucură de o mare concentraţie de proiecte în construcţii.

Miele şi-a consolidat autoritatea în ceea ce priveşte dezvoltarea internă de plăci cu circuite integrate şi componente electronice, prin înfiintarea unei noi unităţi de producţie la Braşov, România, alături de cea de la Gütersloh.

Miele Tehnica produce componente şi plăci electronice pentru unităţile de control. Într-o clădire şi echipament de producţie conform celui mai nou stadiu al tehnicii, standardele înalte de calitate valabile pentru toate produsele şi locaţiile Miele din lume sunt respectate pe deplin.

Cele mai noi standarde în electronică şi cele mai recente cunoştinţe în domeniul unităţilor de control sunt aplicate în această fabrică pentru a produce unităţi electronice pentru aparatele electrocasnice inteligente cu care Miele şi-a câştigat renumele.

Vezi produsele Miele