E vremea sa ne indulcim!

E vremea sa ne indulcim!

vineri, 22 ianuarie 2016 14:00:00 Europe/Bucharest

Iara e weekend si dupa o saptamana plina in care ba a nins, ba a fost soare...ba ne-am relaxat, ba ne-am agitat, e vremea sa ne indulcim! M-am gandit sa va impartasesc una din retetele mele preferate, mai exact OREO CHEESECAKE! Simplu si rapid...Ne indulcim cat am zice "peste":) Pe langa faptul ca e foarte usor de pregatit acest tort, e incredibil de deliciiiiiios! Iata lista de cumparaturi din Showroom-ul PREMIUM:

  • Cuptor electric
  • Mixer

Lista cu ingrediente: Pentru blat:

  • 250 gr biscuiti OREO original
  • 80 gr unt

Topiti untul si maruntiti biscuitii. Amestecati untul cu biscuitii maruntiti si puneti compozitia la copt intr-o tava rotunda, timp de 8 minute, (incalzire sus + jos – 175 grade). Pentru crema:

  • 500 gr mascarpone
  • 250 gr branza cremoasa de vaci
  • 80 gr zahar pudra
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 1 pg pudinca de vanilie
  • 3 oua

Se amesteca cu mixerul mascarponele si branza de vaci. Se adauga treptat zaharul pudra, pudinca de vanilie si smantana pentru frisca. Dupa ce devine compozitia cremoasa se adauga ouale pe rand si se amesteca aproximativ 5 minute toata compozitia. Se toarna acest amestec peste blatul obtinut din biscuiti si unt si se lasa la copt 55 de minute, la 175 de grade. Dupa ce este gata, se lasa la racit minim 5 ore, eu o las de obicei o noapte in frigider. Dupa ce se raceste, topim o ciocolata mare Milka si o turnam peste tort. Dupa preferinte, se mai pot adauga biscuiti si deasupra tortului, si gata. Pofta buna! Nu ai incredere in cuptorul de acasa sau in reteta? Contacteaza-ne si gasim o zi in care sa pregatim acest desert delicios si ne indulcim impreuna in showroom-ul PREMIUM! Va asteptam cu drag:)

Postat în News De:
Katalin Nagy