Despre noi

O echipa de specialisti ce va sta la dispozitie si care va raspunde cu promptitudine la toate intrebarile dumneavoastra despre aparatele electrocasnice premium.
Noi oferim consultanta profesionista in alegerea produselor si solutii tehnice pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri. Suntem o echipa tanara, dinamica, eficienta cu orientare spre client si rezultate. Promptitudinea si flexibilitatea ne fac intotdeauna prima alegere, cand vine vorba de alegerea unor pachete de electrocasnice premium.

Conceptul Premium

Conceptul "Premium" a luat fiinta in 2013, la un an dupa infiintarea firmei Premium Appliances SRL. Orasul Cluj Napoca era in plina dezvoltare, iar clientii simteau nevoia de ceva nou, calitativ, inedit si nu in ultimul rand de servicii si consultanta de calitate. Astfel a aparut Showroom-ul Premium, un showroom de electrocasnice cu cele mai noi produse, brand-uri diferite fata de ceea ce se gasea in comertul traditional, cea mai avansata tehnologie si posibilitatea de a testa produsele. Echipa Premium era pregatita sa isi indrume clientii spre produsele care se potriveau perfect cerintelor lor.

Anul 2016 a fost anul schimbarilor cand showroom-ul s-a mutat pe strada Constantin Brincusi, nr. 106. Astfel, toata echipa Premium Aplliances era intr-un singur loc, comunicarea intre departamente a devenit mai usoara, fiecare membru si-a adus aportul la dezvoltarea showroom-ului si echipei.

Anul 2018 a venit cu modificari majore: Showroom Premium a devenit "PREMIUM - SHOWROOM ELECTROCASNICE SI MOBILIER", odata cu un nou logo si cu introducerea pe piata din Romania a mobilierului Aran Cucine Italia. Tot in acest an, Premium Appliances SRL devine unic distribuitor pe Romania a electrocasnicelor mici, de origine spaniola, Solac - membru Taurus Group.

In anul 2019 Premium Appliances devine importator exclusiv in Romania a producatorului spaniol Pando, fiind astfel singurii din Romania care ofera posibilitatea executiei de hote la comanda, in orice culoare dorita de client (tot paletarul de culori RAL).

Calitatea Premium

Exista multe motive pentru a alege, impreuna cu echipa Premium, electrocasnicele si mobilierul pentru casa ta. Oferim solutia completa pentru cele mai exigente cerinte din domeniul electrocasnice si mobilier. Produsele premium sunt unice din punct de vedere al calitatii si designului, iar ultimele inovatii intotdeauna isi au locul in showroom-ul Premium.