AEG

Gama complet noua AEG Mastery lucreaza impreuna cu dumneavoastra in moduri unice pentru a duce gatitul la urmatorul nivel. Fiecare aparat este pregatit pentru rolul sau, lucrand in armonie si raspunzand imediat la comenzile date, in fiecare clipa.

STAPANITI EXPERIENTA GATITULUI
Perfectionarea preparatelor clasice se realizeaza cu usurinta cu ajutorul primei experiente de gatit interactive din lume.
De la bucati fragede de carne, la briose cu ciocolata topita, gama Mastery va ajuta sa atingeti noi niveluri de excelenta.

GATITI EXACT ASA CUM DORITI
Pasiti intr-o bucatarie receptiva la stilul dumneavoastra individual de a gati si care se adapteaza nevoilor dumneavoastra unice.
Indiferent ca pregatiti un ospat pentru mai multi invitati sau o simpla tocanita pentru doua persoane, gama AEG Mastery raspunde intuitiv, ajutandu-va sa va perfectati viziunea culinara.

INSTRUMENTELE POTRIVITE, LOCUL POTRIVIT, MOMENTUL POTRIVIT
Descoperiti un mod de a gati care optimizeaza automat mediul – extractie puternica atunci cand gatiti scoici, extractie silentioasa cand fierbeti la foc mic.
Tehnologia interactiva a fost folosita in gama AEG Mastery pentru a va ajuta in locul potrivit, la momentul potrivit.

O NOUA ERA IN TEHNOLOGIE SI DESIGN
Exista o noua abordare revolutionara asupra ingrijirii articolelor preferate din garderoba dumneavoastra. Mixul inovator de stiinta si informatii de la clienti realizat de AEG transforma ingrijirea rufelor intr-o experienta mai complexa decat o simpla curatare. In sfarsit, puteti ingriji chiar si cele mai delicate articole de imbracaminte cu tehnologia care protejeaza cu adevarat fibrele, culorile si texturile.

INOVATIE INTUITIVA, DESIGN STILAT
Va asteapta o experienta fara precedent, deoarece calitatea superioara si avansul tehnologic se combina cu designul german stilat pentru a va oferi inovatie de ultima ora. Noua noastra gama pentru ingrijirea rufelor nu este doar o reinventare a produselor noastre. Este o reinventare a ingrijirii rufelor in sine. Pentru ca la AEG, suntem mereu cu un pas inainte.

TEHNOLOGIE UNICA PENTRU FIECARE SERIE
Fiecare serie de masini de spalat rufe si uscatoare de rufe beneficiaza de propria sa tehnologie unica. Cu cat numarul unei serii este mai mare, cu atat masinile de spalat ofera un nivel mai avansat de ingrijire a tesaturilor. Pentru cele mai bune rezultate, va recomandam sa folositi masina dumneavoastra de spalat rufe impreuna ca uscatorul de rufe corespunzator - o pereche castigatoare, care imbunatateste garantat modul de ingrijire a hainelor.

VEZI PRODUSELE