ARAN Cucine

Design, cercetare, pasiune: Frumusețea italiană

În fiecare zi, creăm soluții inovatoare și elegante pentru a satisface nevoile tuturor membrilor familiei și pentru a face bucătăria cel mai important loc din casă, locul de intalnire si interacțiune, locul unde se creeaza amintirile. Design și tradiție; autenticitate, talent și pasiune: acestea sunt valorile care aduc calitatea ARAN Cucine în întreaga lume.

Atenție la nevoile fiecăruia

Research (ceretare) pentru frumusete

Afecțiunea am răspândit

Natura pe care o respecta

100% fabricate în Italia

Compania este acum o realitate solidă și bine-cunoscută. Atenție la design, cercetare constanta in ce priveste calitatea materialelor, studiu, comparatii, acceptand întotdeauna o provocare, fiabilitatea și funcționalitatea sunt incluse în fiecare proiect, ceea ce face ca fiecare produs să fie un rezultat inovativ care combină tradiția Made in Italy cu tehnologia.

O POVESTE FASCINANTA

Crearea și dezvoltarea mărcii ARAN Cucine este cu adevărat fascinantă. Protagonistul Renzo Rastelli este un om care a realizat totul din forte proprii. A început să aibă grijă de bucătării când avea 20 de ani. Rastelli a fondat Newform Cucine, iar vocația sa a fost de la început să cucerească piața externă. Progresiunea sa în carieră a fost extrem de rapidă: la începutul anilor 2000, Rastelli a preluat un rol de lider în afacerea ARAN Cucine, iar succesul a venit din ideea strălucită a ambalajului plat, care permite încărcarea într-un singur recipient a peste 40 de bucătării. Chiar de la început, în timp ce conducea departamentul de producție din Zona Industriale di Atri, în Abruzzi, atitudinea era globală.

EXCELENȚA CUNOSCĂTORULUI ITALIAN

Școala de meșteșuguri de înaltă calitate, tehnologia avangardistă și designul inovator sunt simbolul unei tradiții care a aparținut mereu țării noastre. Cunoașterea italiană este un talent prețios, o moștenire, pe care o cultivăm în fiecare zi cu o pasiune extremă. Pentru noi, proiectarea unei bucătării nu înseamnă doar fabricarea de mobilier, ci și crearea unui spațiu în care oamenii pot experimenta momente unice cu familia și prietenii. PASIUNEA ESTE SECRETUL NOSTRU.

PUTEREA NOASTRA ESTE VALOARE UMANĂ

Setul de valori ale mărcii ARAN Cucine este solid, bine structurat și recunoscut. Atenția la nevoile reale ale familiilor din întreaga lume, în primul rând. O înclinație puternică spre empatie de a se identifica cu clienții și nevoile lor printr-o ofertă variată, atractivă și plină de culoare. Viziunea companiei constă în a visa că bucătăria ARAN ar putea aduce momente de fericire în casele din intreaba lume, oferind experiențe frumoase.

VEZI PRODUSELE