Barazza

Electocasnice si chiuvete din 1968

În 1968, frații Pietro și Antonio Barazza au înființat compania Barazza, în Santa Lucia di Piave, în cartierul Valea Inox, un nume sugestiv, inspirat de Silicon Valley din Californiu și legat de o zonă între Conegliano și Vittorio Veneto, unde există o mare producție de produse din oțel inoxidabil. La baza succesului există mai mulți factori: alegerea oțelului inoxidabil, care este un material excepțional pentru bucătărie din punct de vedere al puterii și igienei, achiziționarea de mașini și echipamente moderne, care să permită companiei să răspundă toate tipurile de cereri de producție, calitatea controlului, punctualitatea livrărilor și excelentul serviciu post-vânzare. Astăzi, compania este prezentă în peste 50 de țări și crește datorită celor doi fondatori.

Colectii exclusive cu design italian

De mai bine de cincizeci de ani, Barazza a proiectat și fabricat produse exclusiviste, combinând inovația de design italian cu abilitatea de a oferi soluții tehnologice de ultimă oră la nevoile zilnice. Producția italiană, recunoscută pentru excelența sa de cea mai bună calitate de către piețele globale, reprezintă cea mai bună combinație de calitate și stil, confort și tehnologie. Pentru a satisface nevoile de dimensiuni și compoziții particulare, Barazza este capabilă să ofere forme infinite de oțel, prin combinarea elementelor de gătit sau de spălare în produse de diferite dimensiuni și finisaje personalizate, obținând astfel noi soluții personalizate pentru bucătăriile contemporane.

Solutii tehnologice pentru bucatarii moderne si contemporane.

Produsele Barazza se caracterizează printr-o estetică avansată, fără a pierde din vedere nevoia de ușurință și manevrabilitate în bucătărie, pe scurt, ergonomie. Întregul proces de producție este realizat folosind sisteme tehnologice de nouă generație care sunt esențiale pentru scopul final al companiei: crearea de produse ergonomice cu standarde și performanțe de înaltă calitate. Datorită acestei filozofii, Barazza produce colecții pentru bucătării moderne și contemporane, în conformitate cu ultimele tendințe.

Oamenii sunt adevarata valoare.

"Colaborați, îndreptați-vă unul altuia, lucrați împreună pentru a atinge obiective comune și comune. Toată lumea cu propria sa personalitate, fiecare cu propriile idei, fiecare cu abilitățile și competențele sale profesionale ". Barazza nu este doar o marcă, este o realitate a oamenilor care au fost dintotdeauna valoarea reală a companiei. De la proiectare până la producție, de la serviciul clienți până la logistică, echipa este formată din profesioniști orientați spre realizarea celor mai calitative produse. Munca in echipa pentru a atinge un obiectiv comun înseamnă realizarea sarcinilor și comunicarea efectivă atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Aceasta înseamnă împărtășirea succeselor și a circumstanțelor nefavorabile și posibilitatea de a profita de beneficiile muncii în echipă, acordând totodată cea mai mare importanță valorii individului.

VEZI PRODUSELE