Blanco

Grupul BLANCO este unul dintre principalii furnizori mondiali de chiuvete de înaltă calitate și robineți monocomandă pentru bucătăriile domestice. Compania este cel mai mare producător de chiuvete din Germania și produce chiuvete din principalele materiale, din inox, Silgranit și ceramică.

Compania noastră are peste 1500 de angajați și salariați atât in Germania cât și la nivel mondial și ei sunt fundamentul succesului nostru. În anul 2016 cifra de afaceri a companiei de peste 379 milioane €, din care în jurul de 66 % obținută pe piețele internaționale.

Compania de familie a fost fondată în 1925 și de atunci s-a bazat pe calitatea și fiabilitatea germană. Afirmația noastră "Excelență în produse și servicii".  Există multe motive pentru a alege o chiuvetă, accesoriile și robinetul potrivit cu grijă. Chiuveta este locul cel mai utilizat pentru lucru din bucătărie. Trebuie să țină o viață în bucătărie, ceea ce poate însemna minim zece sau doisprezece ani sau chiar mai mult. Ar trebui să fie cât de durabilă posibil. Fluxurile de lucru trebuie să fie cât mai ergonomice posibil. Pregătești mâncare acolo, deci igiena este un element extrem de important. Cea mai importantă hrană dintre toate vine de la robinet - APA. Deci, aveți nevoie pentru a fi absolut siguri că toate materialele folosite aici sunt complet sigure. Trebuie să puteți să vă bazați pe produsele noastre zi de zi, timp de mai mulți ani. Acesta este motivul pentru care nu așteptăm mereu nimic altceva, dar excelență de la noi înșine.Inovație Doar o companie care dezvoltă în mod constant produsele sale și introduce inovații relevante pe piață poate asigura și dezvolta puterea de piață. Ei trebuie să dovedească că noile evoluții aduc de asemenea beneficii suplimentare, și se va dovedi utilitatea în viața dură de zi cu zi din bucătărie. Evoluțiile BLANCO au fost sursă de inspirație pentru generații de produse ulterioare, și chiar și după mulți ani încă la stabilirea standardelor de pe piață. Un bun exemplu în acest sens este conceptul AXelor, pe care BLANCO l-a lansat primul în 2001. Chiuvetele AXiale au făcut posibil lucrul eficient și direct la chiuvetă pentru prima dată. Și astăzi, după dezvoltarea consistentă si continuă, acestea reprezintă încă maximul în ergonomie și confort.

Împreună cu E.G.O., Blanco Professional, DEFENDI și Arpa, Blanco formează Holdingul de Familie BLANC & FISCHER.

VEZI PRODUSELE