Bora

BORA este o companie germana, tanara, care a rescris istoria chiar si intr-un timp scurt. Creșterea rapidă a început atunci când Willi Bruckbauer a dezvoltat și a brevetat primul său sistem de extragere a bucătăriei, BORA Professional, în anul 2006. În anul următor, a fondat compania BORA Lüftungstechnik GmbH cu un angajat.

Willi Bruckbauer a fondat BORA Lüftungstechnik GmbH pentru a-și promova ideea de a face o bucătărie mai atractivă cea mai importantă cameră din casă. Una dintre rezoluțiile sale cheie este: "Putem, ar trebui și trebuie să regândim statusul quo". Anul 2010 a fost anul inovator - și a fost lansat un alt premiu. Cu șase angajați, compania sa mutat la noi birouri, BORA Classic a fost lansată, iar BORA Lüftungstechnik GmbH a primit premiul german Startup.

Expansiunea internațională a BORA continuă și mai mult. Pe lângă 29 de țări din Europa, BORA a exportat deja în Australia și Noua Zeelandă până în 2012. Primul showroom BORA a fost deschis în Sydney în 2014. Alte piețe pe care BORA le are în prezent includ Orientul Mijlociu și Africa de Sud. În prezent promovăm hotele BORA Professional, Classic și Basic în 34 de țări.

La 13 ani după fondatorul companiei BORA, Willi Bruckbauer, în urma dorințelor clienților săi, a creat o hota perfecta: astăzi este sinonim cu eficiența în bucătărie, design, calitate - adică un clasic, originalul. Urmând imaginea de sine ca un trendsetter, BORA va prezenta la începutul anului două produse inovatoare și revoluționare la târgul de design interior din Köln. Dezvoltarea continuă a modelului BORA Classic 2.0, care a primit deja premiul Iconic 2019 de la Consiliul German de Design, stabilește noi standarde cu un design concis și un concept optimizat de operare și control. BORA Pure este o inovație pentru toată lumea. Are un design minimalist. Este intuitiv și ușor de manevrat, personalizabil și eficient - o clasă proprie. Pentru a ajunge și a inspira și mai mulți oameni, BORA folosește mult mai multe retele de socializare precum Facebook, Instagram, Pinterest și YouTube. Din acest motiv, compania isi continuă anagajamentul de a face ciclism și a extins contractul de sponsorizare până în 2021 inclusiv. Dinamismul și mișcarea sunt valori împărtășite de BORA și echipa BORA - hansgrohe. BORA beneficiază în mod deosebit de prezența internațională a echipei de ciclism a campionului mondial  Peter Sagan.

Ascenziunea BORA va străluci cu splendoare in acest an.

VEZI PRODUSELE