Bosch

Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 25 de ani şi numără peste 7.000 de angajaţi. În anul 2017, Bosch a înregistrat un volum de vânzări consolidate de 416 milioane de euro în România. Cu două fabrici, un centru de cercetare şi dezvoltare și birouri de vânzări, toate cele patru sectoare de activitate ale grupului sunt reprezentate în România: Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum, Tehnologie pentru construcţii şi energie și Tehnologie industrială.

Suntem responsabili.

Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă asigurarea succesului pe termen lung al companiei şi, în acelaşi timp, protejarea resurselor de care depind generaţiile prezente şi viitoare. Ecologia este, prin urmare, un motor al inovaţiei. În acelaşi timp, responsabilitatea socială este o prioritate pentru noi - atât în interiorul companiei, cât şi dincolo de aceasta.

Pe termen lung, cea mai profitabilă abordare în afaceri este cea bazată pe onestitate şi corectitudine.Scopul normelor noastre de conduită în afaceri, aplicabile la nivel global, este de a proteja angajaţii şi compania noastră, precum şi clienţii şi partenerii noştri. Aşa cum este menţionat în declaraţia noastră de misiune, "We are Bosch", "Ne onorăm toate promisiunile, acceptăm legăturile contractuale şi respectăm prevederile legale în toate tranzacţiile noastre." Pentru a demonstra importanţa acestui principiu, am rezumat poziţia noastră în ceea ce priveşte prevederile legale şi chestiunile de natură etică în Codul nostru de conduită în afaceri valabil la nivel global. Codul de conduită în afaceri este un ghid al comportamentului nostru în afaceri. Bosch are un comitet global de conformitate, condus de un director executiv de conformitate, care raportează direct Consiliului de administrație. Există, de asemenea, un departament de conformitate şi ofiţeri responsabili cu conformitatea în toate diviziile şi regiunile. Măsurile de prevenţie şi inspecţie precum principiul controlului dublu, rotaţia posturilor în departamentele cu grad de risc ridicat şi analizele periodice de audit au rolul de a susține acest sistem de conformitate bazat pe valorile noastre. Avem, de asemenea, un program de instruire obligatoriu pentru toţi angajaţii. În plus, am creat "Compliance Dialog", un instrument care permite managerilor, angajaților și responsabililor de conformitate să discute aceste subiecte și experiențele lor din domeniu.

VEZI PRODUSELE