Create

La Ikohs, lucrurile care ne înconjoară sunt mult mai mult decât obiecte. Acele lucruri ne fac viața de zi cu zi mai ușoară și mai plăcută. Acest lucru influențează modul în care ne simțim în spațiul din jurul nostru. Aici se naște Create, la intersectia dintre creativitate si performanta. Designul unic, imbinat cu performanta tehnica reprezinta doua caracteristici vitale companiei Ikohs. Creaza arome unice cu produsele de gatit din gama Create Flavours. O colecție de obiecte conceputa pentru a oferi placere unica în arta gătitului. Produsele de gatit Create by Ikohs au o misiune speciala: sa iti usureze munca. Fie ele blendere, roboti de bucatarie, frigorifice sau espressoare, Create Flavours ofera diversificatie si iti poater aduce la viata bucataria visurilor tale!

Luna si bec cu Create Clean: gama de produse de curățare de ultimă generație. Produse concepute pentru a crea un mediu curat și pașnic, cu un efort minim. Aspiratorul robot NetBot este o revoluție în întreținerea și curățarea casei. În zilele noastre, multe locuinte moderne au ales sa foloseasca alternative simple, fara efort fizic a metodelor traditionale de curatat, iar NetBot este reprezentantul acestei revolutii tehnologice din gospodariile moderne.

Designuri minimaliste, cu linii pure și elegante, care se potrivesc în orice spațiu și cu orice anotimp, reglând și purificând mediul. Îngrijirea personala și păstrarea hainelor în condiții perfecte nu a fost niciodata mai usoara, aceasta fiind esențială pentru a arăta impecabil în fiecare zi. Iar pentru a te simti comfortabil, Ikohs pregateste o serie de incalzitoare cu un design unic, care se va asorta de minune cu locuinta ta moderna, adaugand o nota de stil si rafinament..

Foloseste-ti creativitatea pentru a transforma activitatile obisnuite, de zi cu zi, in amintiri de nepretuit.

VEZI PRODUSELE