Daikin

Misiunea noastră

Daikin promite să furnizeze produse de înaltă calitate şi soluţii de climatizare complexe pentru a crea medii interioare confortabile şi durabile pentru clienţii din toate colţurile lumii. Aerul este un element indispensabil vieţii noastre, iar rolul nostru în protejarea acestuia continuă să crească. Încă din 1924 ne dedicăm depăşirii provocărilor în evoluţia sistemelor de aer condiţionat. Folosind tehnologiile noastre inovatoare, furnizăm produse şi soluţii de climatizare de înaltă calitate şi creăm medii interioare confortabile şi sustenabile pentru utilizatorii Daikin din întreaga lume.

Crearea de soluţii climatice durabile

Daikin îşi asumă angajamentul de a oferi sectoarelor rezidenţial, industrial şi de afaceri cele mai eficiente şi sigure soluţii, care să răspundă tuturor necesităţilor de răcire şi de încălzire, atât în prezent, cât şi în viitor. Suntem conştienţi de responsabilitatea noastră faţă de mediu, iar în centrul a tot ceea ce facem, în politicile şi practicile noastre, se află sustenabilitatea mediului. Ne conducem afacerea în conformitate cu principiile verzi, atât din punct de vedere economic, cât şi ecologic.

Filozofia Grupului

Filozofia noastră de grup este un mod de gândire pe care îl împărtăşeşte fiecare membru al Grupului Daikin. Principiile folozofiei noastre de grup creează o perspectivă pentru angajaţii noştri, astfel încât ei să fie mândri de organizaţia în care lucrează şi să întemeieze relaţii de încredere cu colegii, clienţii, furnizorii şi părţile interesate din întreaga lume.

Confortul interior perfect. Perfect pentru tine.

Știm cât de mult contează să te simți confortabil la tine acasă. Uneori, chiar și jumătate de grad în plus sau în minus este extrem de important. De aceea, pentru tine, creăm climatul interior adaptat nevoilor tale. Un climat care te face să zâmbești. Iar atunci când zâmbești, știm că soluția noastră este perfectă. Perfectă pentru tine.

VEZI PRODUSELE