Elag

Elag

Germania anilor 80' este o perioada bazata pe inovare si revolutii tehnologice. Astfel, apare Elag, fondata in 1984 la Rosbach, Hessen. Bazata pe principiul calitatii, Elag a reusit de-a lungul timpului sa isi castige recunostiinta in cadrul gastronomiei europene, servind marile evenimente europene cu ustensilele sale de gatit de cea mai inalta calitate. Recunostiinta brandului o aduce gatitul direct pe ceramica, o tehnica aparuta in anii 90', care a pus Elag in topul brandurilor gastronomice europene. De atunci Elag a fost cunoscut în multe țări ca un pionier al inovației și creativitatii în bucătărie. Pana in prezent, accentul puternic pe calitate, precizie, longevitate si valoare se regaseste in toate produsele. Cu toate acestea, compania se concentreaza pe ceea ce este cel mai bine cunoscuta: electrocasnice din ceramica de cea mai buna calitate europeana.

Gratarul LeMax, construit de maiestrii, pentru maiestrii. Atentia la detalii, gatitul revolutionar direct pe sticla, fara a mai te incurca cu vase sau tigai, si-au pus amprenta pe bucataria moderna. Designul ustensilelor de gătit Elag este modern, si servește utilizatorului o experienta unica. De asemenea, poti uita de povara curateniei de dupa, deoarece igienizarea zonei de gatit nu a fost niciodata mai simpla datorita ceramicii de inalta calitate cu care LeMax este dotat.

Eleganta si siguranta sunt doua caracteristici cheie pentru brandul nemtesc. De-a lungul activitatii companiei, dezvoltatorii si designerii Elag au realizat performante unice pe piata si au adus gatitul modern in bucataria oamenilor.

VEZI PRODUSELE