Electrolux

Scopul Electrolux

Viitorul nostru este determinat de modul în care toți ne trăim viețile noastre. De aceea ne străduim să îmbunătățim viața de zi cu zi pentru milioane de oameni și lumea din jurul nostru. Noi credem că experiențele de gust remarcabile ar trebui să fie ușor de obtinut pentru toată lumea. Credem întotdeauna există o modalitate mai bună de a ne îngriji hainele pentru a le face să pară și să se simtă mai noi. Casa ar trebui să fie un loc pentru bunăstare, un loc pentru a ne îngriji de noi și de cei dragi. Pentru a reuși, ne regândim continuu și ne îmbunătățim modalitățile de lucru - intern și împreună cu clienții și partenerii noștri. Prin crearea unor soluții și a unor experiențe extraordinare care să îmbogățească viața de zi cu zi a oamenilor și sănătatea planetei noastre, dorim să fim o forța în definirea trăirii plăcute și durabile.

Noi reinventăm experiențele de gust, îngrijire și bunăstare pentru o viață mai plăcută și mai durabilă în întreaga lume.

Vrem ca Electrolux să acționeze în mod durabil, să creeze experiențe mai bune și să îmbunătățească întotdeauna. Bunastarea clientilor nostrii ghideaza comportamentele noastre, dau directia strategiilor noastre si transmit modul in care ne comportam ca o companie.

Putina creativitate schimba totul

Gatitul inseamna mai mult decat mancare. Se afla la baza vietii de zi cu zi, sanatatii si distractiei. Gatitul inseamna familie, experiente si expresivitate. Cu Electrolux, poti duce gatitul pe noi culmi – inspira-te si creeaza cele mai delicioase preparate din toate timpurile – amintirile.

Foloseste-ti creativitatea pentru a transforma activitatile obisnuite, de zi cu zi, in amintiri de nepretuit.

VEZI PRODUSELE