Fhiaba

Credem în onorarea oricărei mușcături proaspete, delicioase Din momentul în care este selectată o smochină, un ceas începe să bată. Pentru că aroma nu este niciodată mai bună, mai strălucitoare sau mai dulce decât atunci când este perfect coaptă. Prelungind acea prospețime - acel gust de vârf și textura trecătoare - este misiunea unică a Sub-Zero.

Sub-Zero a pionierat arta și știința conservării alimentelor din 1945 Westye și Bud Bakke prezentând noi produse de refrigerare Sub-Zero De peste șapte decenii, compania noastră din Madison, Wisconsin, aflată în proprietatea familiei și-a refăcut refrigerarea cu unități personalizate testate și construite pentru a dura peste 20 de ani de utilizare zilnică.

Respectați nevoile exacte ale familiei dvs. Toate frigiderele Sub-Zero sunt încorporate sau instalate profesional pentru o potrivire precisă și personalizată în cabinetul din jur din casă. Cu finisaje din oțel inoxidabil și finisate pe panouri disponibile, împreună cu configurații aproape nelimitate, Sub-Zero oferă o flexibilitate reală a designului pentru a completa, a ancora sau a dispărea complet în decorul tău.

Alimentele proaspete hrănesc atât de multe părți ale vieții De la cultura noastră la economia noastră, mâncarea proaspătă ne hrănește în nenumărate moduri. Faceți cunoștință cu gânditorii proaspeți care inspiră o mai bună sănătate, comunități mai puternice și metode de creștere mai durabile prin filmele și povestirile despre materiile prime proaspete.

VEZI PRODUSELE