Gaggenau

O companie recunoscuta mondial ca fiind exceptionala prin performanta si design: „Facem lucrurile într-un anumit mod, nu pentru a impresiona sau diferenția, ci pentru că asta este ceea ce este necesar pentru a atinge perfecțiunea.” - Sven Baacke, șef de proiectare, Gaggenau Creat manual, cu multa grija si atentie, Gaggenau are o istorie bogata care a adaugat in timp multa valoare brandului. În fiecare etapă a producțieie, un meșteșugar își examinează munca folosind mâna și ochii, căutând imperfecțiuni. Acest control constant al calității protejează o reputație excepțională construită manual, încă din 1683. De la un mic sat la intreaga lume gastronomica, povestea prinde viață la marginea Pădurii Negre.

Din punct de vedere profesional, compania s-a axat pe observarea nevoilor bucatarilor de top. Lucrând cu bucătari profesioniști, acestia observa ce îi încântă și ce nu. Astfel, brandul combina experienta gatitului profesional cu sentimentul de acasa. In zilele noastre, viața de dupa muncă se învârte din ce în ce mai mult în jurul bucătăriei. Și dacă bucătăria este inima casei, atunci Gaggenau este sufletul bucătăriei.

Proiectarea, o inginerie artistică. Cu cele mai minimaliste si moderne infatisari, produsele Gaggenau ofera casei tale unicitate si gust. Proiectarea acestora este una cu adevarat atent facuta, realizata de profesionisti, reusind sa imbine in mod unic arta si ingineria.

VEZI PRODUSELE