Grohe

Grohe este liderul global în soluții complete pentru baie și accesorii de bucătărie. Ca brand internațional, Grohe urmărește sa pastreze valorile unice ale mărcii in ceea ce priveste: tehnologia, calitatea, designul și durabilitatea, căutând să ofere „bucuria pură a apei”. Premiat de nenumarate ori pentru calitatea si designul aparte, brandul tinde sa isi mentina sigiliul “Made in Germany”, un indicator al calitatii superioare. Versatilitatea poate sa fie o caracteristica importanta in ceea ce priveste compania nemteasca Grohe. Diferite categorii de produse au fost dezvoltate inca de la inceputurile sale, fapt care le-a adus recunostiinta la nivel mondial. Grohe devine astfel premianta la diferite concursuri atat in Europa, cat si in restul lumii, fiind proiectata printre cele mai de top branduri.

Atentia pentru economisirea apei si protejarea mediului inconjurator a firmei nemtesti reprezinta o dovada clara de responsabilitate sociala fata de societate. Astfel, Grohe au creat tehnologia EcoJoy™ care a ajutat economisirea a peste 60% a apei din gospodariile oamenilor. De asemnea, tehnologiile Blue si Red economisesc energie la incalzirea apei, si iti ofera apa potabila, fie ea naturala sau carbogazoasa.

Calitate, tehnologie, design și durabilitate. Aceste valori ale brandului ilustrează angajamentul acestora de a crea experiențe excepționale. Standardele inalte ale brandului te asigura ca mereu când pornești bateria Grohe sau pășești într-un duș Grohe, poți simți o experienta unica si calitatea inalta a finisajelor, a tehnologiei si a designului.

VEZI PRODUSELE