Liebherr

Mai mult de 60 de ani de produse de calitate - Liebherr-Hausgeräte GmbH s-a angajat să producă frigidere și congelatoare de înaltă calitate de peste 60 de ani. Calitatea aparatelor noastre constituie o bază foarte solidă pentru încrederea pe care clienții noștri o au în marca Liebherr. Lucrătorii noștri de producție se străduiesc constant să dezvolte și să optimizeze în continuare toate componentele și materialele folosite în aparatele noastre.

Motive bune - Oricine se angajează la cea mai înaltă calitate nu poate accepta compromisuri. La Liebherr folosim expertiza noastră pentru a garanta produse de calitate superioară - și au făcut acest lucru de mai bine de 60 de ani. Pe lângă spectrul de refrigerare, oferim o gamă largă de aparate care impresionează cu o funcționare intuitivă, eficiență energetică, design clasic și o multitudine de funcții practice orientate spre asigurarea menținerii prospețimii și a calității produselor alimentare, facilitând astfel un stil de viață sănătos și modern.

Sustenabilitatea și responsabilitatea pentru mediul înconjurător sunt, de asemenea, de o importanță primordială pentru noi atunci când dezvoltăm noile noastre aparate, deci nu este surprinzător faptul că primim în mod frecvent premii și certificate majore în acest domeniu. Există multe motive serioase pentru a alege Liebherr - când veți face alegerea potrivită și alegerea excelentă?

O fuziune de design și performanță tehnică Conceptul de bucătării în plan deschis înseamnă că granițele dintre bucătărie și camera de zi devin din ce în ce mai fluide, ceea ce face din ce în ce mai important ca oamenii să aibă aparate cu aspect vizual. Liebherr a recunoscut această tendință de creștere și oferă echipamente care se caracterizează prin inovația lor tehnică și prin interacțiunea lor distinctivă de culoare, design și materiale.