MOLL

Compania moll a fost înființată în anul 1925, în Baden-Württemberg, Germania, și s-a axat pe dezvoltarea unui mobilier ergonomic dedicat copiilor, care creează condițiile optime pentru spațiul de lucru al unui elev, sprijinind poziția corectă și permițând mobilitate maximă.

Martin Moll, directorul general al companiei, spune: „La birourile noastre pentru elevi se poate regla înălțimea picioarelor, astfel încât să poată fi adaptate oricărui nivel de creștere; iar în cazul în care este necesar, se poate regla unghiul de înclinare al blatului biroului, fiind astfel adaptat oricărei activități, de la citire până la scriere. Într-un spațiu de învățare este necesară și utilizarea unui scaun ergonomic corespunzător și cel mai bine ar fi să folosiți un scaun care nu doar crește o dată cu copilul dvs., ci unul care, asemenea modelului Maximo, își poate regla dimensiunile pe trei direcții, astfel încât să se adapteze perfect la mărimea și constituția corpului.”.

Mobilierul Moll este produs in Germania si respecta cele mai inalte standarde de calitate, de siguranta in utilizare si protectie a mediului.

Este foarte usor de montat, pe baza instructiunilor. Mobilierul ergonomic de birou Moll este conceput cu un numar minim de piese. Fiecare produs contine instructiuni de montaj pas-cu-pas, detaliate, cu imagini. Birourile si scaunele de birou Moll detin emblema GS oferita produselor verificate din punct de vedere al sigurantei de catre Institutul Bavarez pentru Comert LGA. Complet ajustabile, birourile si scaunele de birou Moll au primit si marca de aprobare din partea AGR (Aktion Gesunder Rucken), un organism independent de testare pentru produse ergonomice, sigure pentru sanatatea coloanei vertebrale. Ca producator de mobilier pentru copii, moll respecta mediul inconjurator. Birourile si scaunele de birou pentru copii de la moll, prietenoase cu mediul, detin emblema Blue Angel, un certificat german pentru produse Biroul pentru copii Champion de la moll este castigatorul premiului de design Red Dot Design Award, prin care sunt recunoscute produse inovatoare in design si functionalitate.

VEZI PRODUSELE