NEFF

O reteta germana a succesului, inceputa acum 140 de ani

NEFF are un istoric lung de care ne mandrim, dar niciodata nu ne-am asezat pe lauri.(De fapt, laurii sau frunzele de dafin au un gust placut, asa ca probabil le-am folosit la gatit). De la bun inceput, NEFF a optimizat, inovat si perfectionat. La fel ca reteta preferata, noi credem ca exista intodeauna loc de imbunatatiri. S-au schimbat multe de când Carl Neff a făcut primul său cuptor în 1877. Oamenii din întreaga lume și-au suflecat mânecile și au împărtășit multe din bucuriile și provocările gătitului. Ingrediente globale au devenit ingrediente locale. Și de la începuturi modeste, bucătăria a crescut, pentru a deveni elementul central al casei - adeseori cu un cuptor NEFF chiar în inima ei.

Electrocasnicele NEFF sursa de inspiratie pentru bucataria ta.

Gastronomia e o sursă de inspirație pentru oameni, iar oamenii sunt o sursă de inspirație pentru noi. Iată principiul fundamental care stă la baza activității NEFF. Deci, nu lăsa nimic să stea în calea ideilor tale culinare. Produsele noastre inovatoare te ajută să pregătești mâncare să te lingi pe buze - fie că vorbim de o cină din patru feluri de mâncare, fie de un desert de care nu te mai saturi - bucătăria NEFF este dotată pentru orice fel de mâncare.

Caracteristici inspirate de pasiune.

NEFF a sprijinit de-a lungul anilor bucătarii creativi cu aparate electrocasnice și facilități inovatoare de bucătărie, de la cuptoare, plite, hote, frigidere și congelatoare la mașini de spălat vase și mașini de spălat rufe. Așadar nu lăsa să interpună ceva între tine și creativitatea din bucătărie - bucătăria NEFF este echipată pentru orice fel de mâncare.

În fiecare an, NEFF este recunoscut cu premii în domeniu pentru mixul nostru unic de design și funcții. NEFF a continuat să rafineze gama noastră de aparate de gătit, cu aparate cu acoperire din aluminiu pentru un aspect carismatic, modern. Dar pentru noi, adevărata frumusețe se regăsește acolo unde designul potențează funcționalitatea. Uită-te mai bine la electrocasnicele NEFF, și vei găsi inovații uimitoare, cum ar fi Circosteam, pentru iubitorii de legume rumenite și savuroase sau Compact Cafe, cel mai nou gadget de uz casnic pentru cunoscătorii de cafea și espresso.

VEZI PRODUSELE