Pando

SCOPUL NOSTRU - Să ne surprindem clienții

După mai mult de 35 de ani de existență pe piață, lansarea unui nou catalog de produse rămâne o provocare pentru noi, dovedind că suntem capabili să facem și mai bine și să ne surprindem clienții încă o dată. Acesta este un mod de a ne exprima iluziile și de a munci pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor care se bazează pe Pando pentru a-și echipa bucătăriile. Ne străduim în fiecare zi să fim mai buni și să producem cele mai eficiente hote de bucătărie în ceea ce privește nivelurile de extracție, zgomot, tratarea fumului și consumul de energie. Integrăm cele mai bune motoare ECO pe piață și sistemele de iluminare cu LED în aproape toate hotele pe care le facem să rămână lideri în calitate. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să lucrăm cu dumnevoastră, ceea ce ne dă cea mai mare satisfacție.

Soundproof System

  • Motoare interne noi. Roată metalică și blocare silențioasă pe arborele central.
  • Cutie cu carcasă izolată cu izolație acustică, rezistentă la foc, spumă rezistentă la grăsimi.
  • Include tubul ondulat flexibil de 50 cm din folie de aluminiu absorbantă, dublă, cu micropor.

Sistemul BOP - Panouri inferioare optimizate personalizate

Pando, în calitate de producători, în îmbunătățirea procesului de adaptare a produselor lor la diferite tipuri de bucătării, profită de faptul că tăvile inferioare BOP și panourile de filtrare pot fi făcute personalizate pentru a se potrivi oricărui design de machete de top. De aceea, fluxul de aer este îmbunătățit și optimizat, sporind eficiența și performanța hotei în bucătăria proprie.

AIRLINK

Sistem de control inteligent pentru funcționarea combinată a hotei și a plitei Pe inducție. Conexiune de iluminat la conectarea plitei. Pornirea motorului la începutul ciclului de gătire a oricărui inductor. Creșterea și scăderea puterii motorului hotei, în funcție de necesarul de energie setat la plită. Opțiunea de control manual al tuturor funcțiilor hotei.

Funcția LAST-TIME

Un sistem automat de oprire prezentat pe o gamă largă de modele. Când se utilizează această funcție, hota se oprește automat la câteva minute după ce este utilizată, pentru a se asigura că fumul este extras complet din conducta de evacuare a fumului.

Butoane panouri - Control, design și funcționalitate

Butoane electronice și control tactil

Panourile de control prezentate pe unitățile noastre, în funcție de caracteristicile fiecărui model, pot fi folosite pentru a controla viteza, iluminarea și așa mai departe. Cu oprire automată de siguranță.

Telecomandă

Sistem de control la distanță pentru funcțiile hotei. Acest lucru este standard în toate modelele incastrate la nivelul plafonului și opțional pe multe altele. Cu oprire automată de siguranță.

Iluminare cu ultima generație de LED-uri

Luminile de ultima generatie; pot fi folosite pentru a crea o multitudine de atmosfere, cu performanțe excelente de economisire a energiei. Pe lângă luminarea zonei de gătit, unele dintre modelele noastre au o iluminare decorativă pentru a îmbunătăți designul bucătăriei.

NU ESTE DOAR DESIGN – ESTE COMFORT IÎN BUCĂTĂRIA TA

Proiecte noi pentru hotele de tavan. Nu există obstacole vizuale ... și cu performanțe maxime.

FABRICARE LA COMANDĂ - FĂRĂ LIMITE LA PROIECTELE TALE.

Vă gândiți doar cum să vă proiectați bucătăria. Ne vom ocupa de restul

PROIECTE ADAPTATE LA BUCĂTĂRIA TA

Pando are cea mai mare colecție de hote decorative, astfel încât să puteți găsi cea mai bună soluție pentru bucătărie.

VEZI PRODUSELE