Schock

In 1979 Schock a inventat chiuveta din granit,produsa manual, prin inovatiile aduse in laborator, pe bancurile de teste si imaginatia lor, inventand peste 200 de modele de chiuvete in peste 40 de culori. Ca si lider in inovatie, Schock se mandreste cu cele 90 de breteve proprii, folisind ca si combinatie speciala activitatea internationala de prospectare a tentindelor si fabricarea manuala a chiuvetelor in Germania.

Schimbarea este motoul nostru permanent. Ceea ce vrem este să stabilim standarde la care piața mondială aspiră şi să le testăm pe acestea în mod constant. Vrem să fim superiori și concurenţi, toate în acelaşi timp.Şi asta pentru că credem că evoluănd împreună cu vremurile nu este suficient: cel mai bine e să fii cu un pas înainte.

<>

Echipamentele și materialele pe care le-am folosit în acest sens au schimbat timpul în repetate rânduri pe parcursul ultimilor 90 ani. Dar instrumentele au rămas aceleași: curiozitatea, dedicarea, curajul, un context internațional și o pasiune pentru ceea ce facem și ceea ce vrem să facem în continuare în viitor.Aceasta cuprinde atât succesul internațional cât și angajamentul pentru regiunea noastră locală.

Noi, la SCHOCK lucrăm în conformitate cu standarde care nu sunt deloc standarde. Acest lucru este valabil pentru producţia noastră de chiuvete premium, ecologice și pentru materiale de ambalare reciclabile și de asemenea pentru cerinţele noastre în ceea ce privește eficienţa energetică şi producția ecologică. Ne-am redus la jumătate consumul de apă din anul 2007, spre exemplu, și am realizat o eficienţă de 90% la materiile prime.

VEZI PRODUSELE