V-ZUG

Istoria V-ZUG

Istoria V-ZUG este în același timp istoria usurarii vieții și automatizării muncii în casele elvețiene. Din când în când, V-ZUG a stabilit standarde cu munca sa exceptionala în ceea ce privește confortul, designul și protecția mediului. De mai bine de 100 de ani, noi de la V-ZUG ne-am făcut misiunea de a ușura viața de zi cu zi prin aparatele electrocasnice de înaltă calitate și inovatoare. Indiferent dacă gatesc, spală vase sau haine, oamenii care se așteaptă ca aparatele lor să furnizeze mai mult decât doar elementele de bază au nevoie de V-ZUG in viata lor. Ca lider de piață elvețian, trăim cu valori elvețiene și facem posibil ca oamenii din întreaga lume să experimenteze aceste lucruri cu soluții simple, individuale care oferă inspirație pe tot parcursul vieții. Aceasta este ceea ce înțelegem prin "perfecțiunea elvețiană pentru casa ta".

Acasă oriunde în lume

În prezent, oamenii de pretutindeni valorizează forța inovatoare atât de strâns asociată cu Elveția, nivelul ridicat de precizie pe care îl oferim și calitatea deosebită a produselor noastre premium. Cu câțiva ani în urmă, am decis să ajungem dincolo de frontierele naționale și să punem la dispoziție aparatele noastre de uz casnic de înaltă calitate în întreaga lume. De atunci, am câștigat teren pe piețele selectate și oferim clienților produse premium și servicii excelente.

V-ZUG construiește pentru viitor

Locația noastră în Elveția continuă să joace un rol-cheie: pentru a asigura succesul continuu al cercetării, dezvoltării și producției noastre, facem locul nostru de muncă potrivit pentru viitor. Pe parcursul istoriei noastre de 100 de ani, trăsăturile caracteristice ale țării noastre au fuzionat cu idealurile companiei noastre. Până în prezent, ne mândrim cu moștenirea noastră în numele companiei noastre. "V" reprezintă istoria noastră(Verzinkerei în limba germană) și "ZUG" pentru angajamentul nostru față de regiunea Zug si pentru Elveția.

VEZI PRODUSELE