Wolf

Credem în puterea unei mese gătite la domiciliu Prietenii s-au adunat în jurul unei mese. Rețete de familie, servite cu drag. Și feluri de mâncare, trecute cu mândrie - fiecare dintre ele o capodoperă gătită, suculentă sau lentă. De la pâine artizanală crudă la fripturi grilă și glorioasă, Wolf pregătește bucătari cu încredere pentru a crea mesele pe care sunt făcute cele mai delicioase amintiri.

De la bucătăriile profesionale la casa ta Măiestrie. Inovație. Proiecta. Wolf oferă un pedigrif de bucătărie dovedit, de serviciu al unei companii deținute de o familie și de companie și produse de pionierat construite și testate pentru a dura peste 20 de ani de mâncăruri delicioase.

Personalizați-vă suita de gătit la Wolf Pentru a vedea linia completă a produselor Wolf, găsiți inspirația de design și aflați cum Wolf consolidează încrederea în gătit, vă rugăm să cereți o broșură.

Fiecare masă ne apropie mai mult Beneficiile preparării alimentelor la domiciliu se extind cu mult peste masa în sine. Recuperați timpul împreună și aflați sfaturi, rețete și tehnici simple care vă ajută să recuperați bucătăria.

VEZI PRODUSELE