Despre noi

PREMIA

Cu experiență de peste 10 ani pe piața electrocasnicelor high-end, PREMIA a devenit mai mult decât simplu brand. PREMIA întruchipează o filozofie care transcende obișnuitul.

În inima mărcii noastre se află sinteza a trei elemente primordiale: Apă, Aer și Foc. Acestea sunt elementele care se găsesc atât în natură, cât și într-o bucătărie sau într-o gospodărie. Fiecare dintre ele are rolul său bine stabilit: Focul - activitate intensă; Apa - versatilitate, perspectivă dinamică; Aerul - design și ergonomie. Le-am integrat pe fiecare în filozofia noastră pentru a atinge nivelurile cele mai profunde ale înțelegerii nevoilor clienților noștri.

Showroom 

PREMIA este mai mult decât un showroom pentru electrocasnice și mobilier high-end; este un loc exclusivist pentru cei care caută ce este mai bun pentru căminul lor. Cu o atenție meticuloasă la detalii, am selectat cele mai prestigioase și mai căutate mărci pentru a le prezenta clienților noștri. Showroom-ul nostru este un etalon de eleganță și rafinament, unde forma întâlnește funcția și tehnologia întâlnește designul.

Echipa noastră

La PREMIA, suntem specializați în oferirea de soluții complete pentru cele mai exigente cerințe. Avem la dispoziție o echipă de experți care vă oferă consiliere promptă și profesională pentru a selecta produsele și soluțiile tehnice ideale pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. Echipa noastră tânără și dinamică este dedicată furnizării de servicii excepționale pentru clienți, care depășesc așteptările.

Brand-uri

Ne mândrim cu faptul că oferim produse excepționale care respectă cele mai înalte standarde de calitate și design. Aparatele noastre sunt echipate cu tehnologii de ultimă generație și cu cele mai recente inovații care oferă performanțe și fiabilitate de neegalat. În showroom-ul nostru exclusivist, veți găsi mărci renumite precum Pando, V-Zug, Bang & Olufsen, Elag, AEG, Liebherr, Gaggenau, Wolf sau Neff. Suntem specializați în crearea de proiecte personalizate pentru bucătării și spații de locuit care reflectă stilul personal și preferințele clienților noștri, având ca partener de nădejde brand-ul italian Aran Cucine.

Viziune

La PREMIA, credem că succesul se bazează pe valori precum responsabilitate, eficiență, know-how și stabilitate. Aceste principii stau la baza viziunii noastre pe termen lung, iar noi suntem fermi în angajamentul nostru de a oferi clienților noștri cele mai bune produse și servicii care să le depășească așteptările.

Vă invităm să experimentați conceptul PREMIA și să puneți bazele căminului mult visat. Vizitați-ne și descoperiți cum vă putem eleva spațiile de locuit la noi înălțimi de eleganță și rafinament.